6.12.2005 г., 15:53 ч.

Жена 

  Поезия
910 0 5

 

Намериха Ме ония, които не Ме търсеха,

открих се на ония, които не питаха за Мене".

св.Мина

 

 

ще разтворя

ръце

ще политна

всичко е

само небе

подвижни

пясъци

са мислите,

но аз си имам

криле

ще ме открият

ония

които

не търсиха мен

ще се открия

на тия

които не питаха

за мен

ще се разминавам

ще се приближавам

и ако пак

ми потрябва земя

ще се потърся

в очите ти

аз съм само

жена...

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??