20.05.2012 г., 9:42 ч.

Жена когато те покани... 

  Поезия » Философска
542 0 0

 Жена когато те покани...

                                            на Е...

                                                                                   

На жена не се отказва

за Любов ли те покани,

а от щедрата ѝ пазва

падат нежните забрани!..

 

Да се молиш на Небето-

полза някаква?..Едва ли?..

Вгледай се на деколтето

в разлюляните овали!..

 

И даде ли позволение-

да докоснеш необята

ще получиш Просветление

Любовта ти да е свята...

 

Да общуваш с Боговете,

с тях да бъдеш Богоравен:

с птиците и с ветровете

да летиш с Инстинкт забравен...

 

А в една безумна вечер

подир страсти подлудели-

приеми, че си обречен

тя легло ли ти застели!..

 

Просто е: легни до Нея,

въздух поеми си-глътка,

Любовта не е Идея,

а Докосване и Тръпка!..

 

И не можеш да откажеш

щом Жена те е поканила,

и е позволила: даже

да помислиш за...

Останалото !...

                                  

                                        д-р Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??