10.12.2023 г., 12:40 ч.

Жената планина 

  Поезия » Друга
124 4 2
Жената планина

 

Сега е планина неразгадана –

копринена, но силна като камък.

Притихнала магически, прекрасна –

душата ѝ да видиш е опасно.

Жената планина е самодива –

жадува ветрове, небе и дъжд.

Тайните докрая тя разкрива

единствено на ангел в мъж.

 

автор – Илияна Каракочева (Ина Крейн)

из книгата "Нежно", издателство "АртГраф" – 2023 г.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??