8.03.2009 г., 4:42 ч.

Жените 

  Поезия » Друга
495 0 0

Родени са живот да дават,
да любят страстно – с плам и жар.
И душата си раздават –
Жените – те са ценен дар.

Нежност винаги излъчват,
омайват ни с приятен глас.
И с грация пристъпват
всеки ден и всеки час.

Жените са като цветя красиви,
ако ги няма, светът би опустял.
И за да бъдат радостни, щастливи,
Мъжът за тях живота си би дал.

Жените живота подслаждат,
в сърцата им обич гори.
И с любовта си обграждат
Мъжете от мрак до зори.

© Анна Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??