14.12.2019 г., 10:47 ч.

Жесток свят 

  Поезия » Гражданска
860 2 0

Днес е празник. Бог роди се
Бог - смирение. Бог - любов.
Дай ни здраве и смили се
над света ни, тъй суров.

Грешни сме и няма спор...
Спокойно как изобщо спим?
Да живеем в един отбор,
злото нека победим.

Моля се, крещя на глас.
Боже, зная, че те има.
Той, тя, нито аз
нови грехове да има.

Хора млади, виж умират.
Майките потъват в скръб.
Да, във Рая, знам, отиват
и на нас обръщат гръб.

Свят жесток със терористи,
те на Дявола са плод.
Управниците - непукисти.
Съсипват целия народ.

Мъжа жената си убива...
Вчера стана, днеска пак.
Плаща си и се укрива,
детето остава си сирак.

Авери от злоба се прибиват,
жестоки удари до смърт.
Долу във Ада се намират.
В живота няма втори път...

Ела бе, Боже, помогни ни.
К'во се случва в този свят.
Дай, от тука измъкни ни...
да горим във Твоя Ад.

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??