2.11.2022 г., 11:50 ч.

Житейски закон 

  Поезия » Свободен стих
488 3 3

Всеки край си има начало.
Всяка душа си има история.
Редим с думи дните – ту адски скандално,
друг път пък са нежна мелодия. 


Пишем с емоции, чувства и време.
Буквите вдишват житейската участ.
Календарът брои и с ирония шепне:
„Дори да не искаш, нещата се случват!“ 


Финалът обаче е толкоз познат –
дъх последен, поглед вперен в безкрая.
Само следите ни остават след нас,
защото всяко начало догонва си края.

© Яна Ангелова- Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??