25.03.2020 г., 12:48 ч.

Жива книга 

  Поезия » Философска
399 0 1

И се оказва - всички пишем

жива книга.

Героите се плашат

от куршум.

Мерзавците шушукат,

/както винаги/

и подстрекават глума.

Такъв им е човешкия геном.

 

Заразата е повсеместна -

страх за утре.

Богатството е сняг

през март.

Спасителите в бяло

/ангели небесни/

и те се молят

да прескочим този трап.

 

И се оказва -

въздухът е важен.

И чистите ръце,

и умове.

Да пишем мъдро

в книгата си жива.

С любов на този,

който ще я прочете.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??