23.07.2007 г., 10:28 ч.

ЖИВА ЛИ СЪМ 

  Поезия
778 0 8
Жива ли съм,  жива ли, Боже!?
Миг незван приижда още!

Слънчогледи слънчево ме гледат,
с обич огнедишаща немеят!

С милост, облаци дъждовни,
излейте мъка върху нас гальовно!

Обичам слънцето, небето,
как без вас, как без вас!?

Жива ли съм още, жива ли,
... мисля си в тоз час...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??