Jul 23, 2007, 10:28 AM

ЖИВА ЛИ СЪМ 

  Poetry
769 0 8
Жива ли съм,  жива ли, Боже!?
Миг незван приижда още!

Слънчогледи слънчево ме гледат,
с обич огнедишаща немеят!

С милост, облаци дъждовни,
излейте мъка върху нас гальовно!

Обичам слънцето, небето,
как без вас, как без вас!?

Жива ли съм още, жива ли,
... мисля си в тоз час...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??