17.01.2023 г., 19:23 ч.

Жива лудост 

  Поезия
637 0 7

Луда съм. Знаеш.
Гоня мистерии, ровя се в тъмното.
Питам неща, трудни да признаеш
и вярвам в живота, и в отвъдното.
Луда съм. Жива.
Разговарям с мечтите
и реалността превръщам в красива.
Незнайното търся, 
разбивам клишета,
нямам време да се сърдя -
все за някой ще бъда проклета.
Луда съм. Винаги себе си.
Слушам сърцето, чета по очите.
Ако вярваш в мен и Вселените,
опази ме, за да стигнем звездите!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??