6.03.2013 г., 23:31 ч.

Жива съм 

  Поезия » Философска
609 0 2

 

 

 

                             ЖИВА СЪМ

 

Запирах сълзите. Напразно. Потекоха.  

А сушата дава ми свойто лице.  

Попиха. В браздите дълбоки се стекоха  

и скришом ги бърша с корави ръце. 


В живота се вкопчвам. Така ме опива!  

И докато бие в гърдите сърце,   

пресипвам от викане: Жива съм, жива!  

А сушата дава ми свойто лице...

 

© Димитринка Калева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??