22.09.2021 г., 17:33 ч.

Живей 

  Поезия » Гражданска, Друга
251 1 6

Не вземай ти живота на сериозно,

от него жив не е излязъл никой,

не слагай му украси и помпозност,

а го живей и никого не питай

дали добър е или пък е лош,

всеки го измерва според себе си,

опознай го ти нашир и длъж

и той ще ти покаже същността си.

Яхни го здраво, тоз живот, за бога,

и му разказвай твоята история

на влюбен в него, толкова е просто,

не го трови със празни главоболия.

Та той , животът, за това е даден,

да му се радваме, да го ценим,

да го живеем истински, с наслада

и с нашата любов да го дарим!

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??