31.07.2007 г., 15:16 ч.

Живея 

  Поезия
468 0 5
Аз дишам, живея и обичам -
безкомпромисно раздавам любовта,
а мога и след вятъра да тичам
и да посрещам влюбена нощта.
Глътка въздух в дробовете
и преливам себе си в нюанс,
сълза, пречистена във греховете -
живот на бързи обороти, втори шанс.
Преоткривам себе си в картини,
нарисувани с житейски цветове
и в преплетените бързащи години
на живота ритъмът е в моето сърце.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??