Jul 31, 2007, 3:16 PM

Живея 

  Poetry
469 0 5
Аз дишам, живея и обичам -
безкомпромисно раздавам любовта,
а мога и след вятъра да тичам
и да посрещам влюбена нощта.
Глътка въздух в дробовете
и преливам себе си в нюанс,
сълза, пречистена във греховете -
живот на бързи обороти, втори шанс.
Преоткривам себе си в картини,
нарисувани с житейски цветове
и в преплетените бързащи години
на живота ритъмът е в моето сърце.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??