17.11.2008 г., 7:43 ч.

Живи рани 

  Поезия » Друга
529 0 4

В ъглите крещи от суета

една любов презряна, че е била

и дави се във пищния й смях

една въздишка в тъмното покрила

спомени за недовършен грях.

Броди по безлунното небе

една сълза с усмивка скрита,

а суетата бърза да я спре,

че не приляга на звездите.

В люта битка две съдби

ще се преплитат и разделят,

спомени ще оцелеят само

от две сърца със живи рани.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??