16.12.2009 г., 1:50 ч.

Живот 

  Поезия
579 0 0

Живот

Отровата отронва се от теб, от мен.
Всеки час, всеки ден.
Капчица по капчица си заминава.
И жажда вътре в теб оставя.

Остават рани и болежки.
И непоправими грешки.
Преминаваш през какво ли не.
Чак докато сърцето ти не спре. 

И всеки тази болест я обича.
Защото 'живот' се тя нарича.
Лекарство само е смъртта,
но всеки предпочита болестта.

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??