7.02.2008 г., 9:30 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
732 0 3
 

Живота си държа в ръце

и смело продължавам все напред.

Срещу несгодите се боря с голи ръце,

а срещу чувствата - със малкото си сърце!

Научих се да бъда мила,

научих се да бъда и коварна,

научих се да използвам своята сила,

но най-вече се научих да бъда БЕЗПОЩАДНА!

 

Живота гледам с отворени очи

и се старая тъга по мен да не личи.

С усмивка посрещам всеки ден,

макар и той да е студен.

Живея всеки миг пореден -

като че ще ми е за последен.

И търся в този живот

пролетната топлина като изгубен КИВОТ!

 

От живота искам всичко да опитам,

всяка радост и тъга да изпитам.

Да усетя болката в душата,

да почувствам силата в краката.

Искам да разбера, че живея

и да повярвам, че мога да ОЦЕЛЕЯ!

© Дими Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??