28.01.2018 г., 19:35 ч.

Живот ли е... 

  Поезия » Гражданска
565 3 1

Живот ли е това в който,

се бориш за парченце хляб?

Живот ли е това където,

умират немощни от глад?

 

Живот ли е в страна където,

умираш ти живеейки?

Живот ли е това в който,

убиват птици пеейки?

 

Живот ли е това когато.

свободен си - в окови пак?

Живот ли е това където,

оставаш вечният глупак!

© Наталия Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Живот ли е..."
    Да, за съжаление реалността е такава...
    Силен стих!Поздравления, Наталия!
Предложения
: ??:??