Живот ли е това в който,
се бориш за парченце хляб?
Живот ли е това където,
умират немощни от глад?
Живот ли е в страна където,
умираш ти живеейки?
Живот ли е това в който,
убиват птици пеейки?
Живот ли е това когато.
свободен си - в окови пак?
Живот ли е това където,
оставаш вечният глупак!
© Наталия Стефанова All rights reserved.
Да, за съжаление реалността е такава...
Силен стих!Поздравления, Наталия!