1.11.2007 г., 10:04 ч.

Живот ли е това? 

  Поезия » Философска
777 0 2
Живот ли е това?
    В памет на Белчин

Вървиш последния си път.
Вървиш по родната земя.
Вървиш... Но път ли е това?

Отиде си един живот.
Отиде си една любов.
Отиде си ти, отиде си.
Но споменът остана.

Животът е кратък и жесток.
Животът е непрекъсната борба.
Животът... Това си ти.

Студ смрази кръвта ни.
Болка скова сърцата ни.
Загина ти без вина.
Но остави ни вина.

Изчезна ти, изчезна любовта.
Остана само болката в сърцата ни.
Кажи... Живот ли е това?

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пътеката в живота не е една, а са хиляди и за всеки индивидуален човек, определил се като вече доказана Аз-личност, неговата съдба преначертава неговия път в живота...!

    Пламен Пл. Дилов

    гр. Пловдив
    3.06.2008 г.
  • Хареса ми.Браво на теб.Поздрави.
Предложения
: ??:??