29.02.2012 г., 10:37 ч.

Живот назаем 13.07.2001 

  Поезия » Друга
379 0 1


Заемът - това последно средство
живота ни поддържа всеки ден,
на дъщеря ми ù осигурява детство,
по залък хляб за тебе и за мен...

Така живеем вече много време.
Упорито търсим изход, но уви -
не виждам още "Ново време" -
за да оцелеем, трябват ни пари...

И някак няма чувства, страсти -
само болката в душите ни расте.
Мечтаеме да станем емигранти
и търсим нов заем кой да ни даде.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??