10.12.2009 г., 22:19 ч.

Живот назаем, със заверка 

  Поезия » Друга
688 0 4

Повикаха ме, да ми търсят сметка,

някъде отгоре ангълът дойде...

И поиска касова бележка

за неплатените ми грехове

А как да кажа, че изхарчих всичко?!...

Преди си плащах, а сега крада...

На мен душа не ми остана,

ако имах -

непременно щях да си платя...

Дяволът предложи ми оферта,

отново ще приема

и сме квит...

Нов живот назаем,

със заверка,

че няма да го върна пак разбит...

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??