31.07.2009 г., 13:35 ч.

Живот по-добър от въображение 

  Поезия » Философска
510 0 6

Ей, мечтателю, ти за мен си комета,

осветила живота и пътя.

А аз позволявам това да се случи,

с нескривана моя илюзия.

И потъваме заедно в цветовете,

и се топим от умиление,

и  забравяме правилата,

с теб, небесни кралю на желанията.

Аз в ниското - ти горе немееш,

слял си се, сляла съм се със тебе,

защото май си навсякъде.

Съживяваш мъртвило, танцуваш

с южния вятър нашественик

и открадваш душата ми...

там - в живот по-добър от въображение...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??