23.04.2007 г., 14:34 ч.

Животе мой 

  Поезия
649 0 9

                                             Как хубаво ме караш да се смея,
                                             понякога да плача до зори,
                                             чудесни песни да запея,
                                             дори когато ярост в мен кипи.

                                             Със радост и със мъка ме даряваш,
                                             аз шансове безбройни пропилях,
                                             на всекиго надеждата оставяш,
                                             любов раздаваш със замах.

                                             Как страстно съм се вкопчила във тебе,
                                             тъй влюбена от първия си плач,
                                             а ти раздяла искаш с мене,
                                             животе мой и мой палач.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??