6.10.2009 г., 17:58 ч.

Живото мълчи 

  Поезия » Друга
410 0 4

 

 

 

 

 

Живото мълчи.

 

Лекьосан,

лек вятър,

Фройд – педал.

Изгрява

денят пак:

за мен,

за теб,

за някои – не.

Те са никои.

Снимки

без сенки...

Добрината сгрява,

злото настървява,

тежко може и да натъжи.

Споменът се точи

без очи,

кажи ми, моля те,

мълчи.

 

6октомври09

софия

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??