23.03.2007 г., 22:44 ч.

Животът ми 

  Поезия
1139 0 2
       Животът ми е песен празна,
       със струни разпокъсани на две.
       Приличащи на участа ужасна,
       на никога обичало сърце.

       Животът ми надежда кратка,
       преобръща се и става по-красив,
       но връща се отново със нападка
       с въпроса "Що е ти да си щастлив?"
       
       Животът ми е птича песен,
       политаща, но само в час чудесен,
       умираща през пуста есен,
       живееща във болка и тъга.

       Животът ми китара бясна,
       която свири само с радостта
       и една е истината ясна,
       животът ми е щастие в слова.

© Ема Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??