16.10.2007 г., 9:41 ч.

Животът ми не свършва тук... 

  Поезия
1052 0 2
 

Животът ми не свършва тук... Без теб...

Животът ми без теб дори не спира!

Не ме разбираш... Ти си чужд човек...

Ти нямаш онова, което ми е нужно във Всемира!


Не се заслушваш във мълчанието мое,

във очите ми веднъж не се загледа... Е, добре!

И гордостта прелива буйно от сърцето твое,

ти нямаш нищичко за мен, момче!


И животът ми не свършва тук без теб!

Дори не ми е някак си унило!

Защо си ми!? Не си за мен човек!

На мен ми трябва луда кръв, а не отровно жило!


Така че никога за мен недей да мислиш!

Аз нямам във гърдите хладнина!

Не си за мен... Писмата ми като прелистиш,

не виждаш в буквите красиви любовта!

© Дани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??