20.02.2016 г., 20:28 ч.

Животът ми - това си ти 

  Поезия » Любовна
984 0 9

Свети Валентин е, а съм тъжен.

Ден прекрасен, да съм весел съм длъжен.

Но душата ми е лед!

Душата ми е птица бяла

от мене нейде отлетяла.

Далече там насред полето

мръзне тя и скита клета…

Премина вече поредната беда.

Не ще остави и следа….

И няма повече страдание…

И напук на всички изпитания

без капка колебание

пред теб застанал на колене

с букет от бляскави звезди

извикал бих:

Животът ми - това си ти!

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??