9.12.2010 г., 20:38 ч.

Животът на планетата "Огризка" 

  Поезия » Философска
874 0 3



Нивата на комфорт и сигурност
се сриват бясно към критична  точка -
"Пътят напред" оказва се миниран
и "няма как",  и "нито ден отсрочка"...

"Пътят назад" обаче сме го срутили
и - въпреки че може да не иска -
човек му се налага да научи
да  СЕЕ, за да жъне  и да гризка...

 

Налага  му се още да СПОДЕЛЯ

със ближния си - всяка своя ризка.

Не иска ли - тогаз по него стрелят...

Живеем на планетата "Огризка".

© Кирил Ценев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много добра товарба поздрави!
  • С поздрав!Хареса ми!
  • Привет! Харесва ми твоя дух!
    Горчивина изпълва думите ти. И стържещо желание за промяна!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??