1.03.2017 г., 23:10 ч.

Върни се .. 

  Поезия
349 1 0

 

 

Разстоянието разделя тела, но не и сърца...

Въпреки това, моля те, при мен ела.

Някак да живея без теб не ми се получава,

Искам те само за мен каквото и да става.

 

Фалшиви усмивки, смях на инат...

Не мога да живея без теб в тоз град

Всичко някак празно е и хаотично

Да всявам хаос – за мене е типично.

 

Върни се, моля те, тук остани.

В този малък град са нашите мечти.

 

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??