11.05.2018 г., 11:15 ч.

Кафе с дъх на море 

  Поезия » Любовна
1142 0 1

Кафе с дъх на море

 

Кафе истинско, кафе с дъх на море,

пия го с теб морско момиче на брега.

А пред нас разбиват се вълнá след вълнá

една прекрасна морска синева!

 

Държа ръката ти а слънцето усмихва се така,

сякаш ни подкрепя, гали ни със своята топлина!

Ето го и поздрава за нас от бриза,

морето ни изпращаше и хладина!

 

С теб сме мое момиче на брега,

на брега на морето, една красота!

Кафето се допълва с морска целувка,

твойте устни, кафе, шоколад, мечта!

 

Тук на брега сме с теб сами сега,

а морето ни изпрати Голямата си вълнá!

Сякаш и то чувствата ни разбра,

подкрепя ни, подкрепя ни и Любовта!

 

Кафе с дъх на море, изпихме го така,

бавно, спокойно да му усетим вкуса!

Аромат на кафе, море и на красива жена,

усетих го, почуствах го, сбъдната мечта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??