Кафе истинско, кафе с дъх на море,
пия го с теб морско момиче на брега.
А пред нас разбиват се вълнá след вълнá
една прекрасна морска синева!
Държа ръката ти а слънцето усмихва се така,
сякаш ни подкрепя, гали ни със своята топлина!
Ето го и поздрава за нас от бриза,
морето ни изпращаше и хладина!
С теб сме мое момиче на брега,
на брега на морето, една красота!
Кафето се допълва с морска целувка,
твойте устни, кафе, шоколад, мечта!
Тук на брега сме с теб сами сега,
а морето ни изпрати Голямата си вълнá!
Сякаш и то чувствата ни разбра,
подкрепя ни, подкрепя ни и Любовта!
Кафе с дъх на море, изпихме го така,
бавно, спокойно да му усетим вкуса!
Аромат на кафе, море и на красива жена,
усетих го, почуствах го, сбъдната мечта!
© Валентин Миленов All rights reserved.