13.12.2007 г., 14:53 ч.

Кажи ми... 

  Поезия » Друга
764 0 2

Кажи, защо започна таз игра и остави ме сама?
Кажи с какво по-добра е тя от мен?
Кажи сега как да живея - само със спомена за теб?
Как да продължа - влюбена и сама?
Как да дишам и живея - така-ограбена-без душа?
Колко още да страдам? Защо не страдаш и ти - та нали ти започна всичко... нали ме искаше... нали беше сам, а сега, кажи как да те гледам така - до нея, щастлив, влюбен...

Знам, обичаш я... усмихвам се, но ме боли!

Боли, че подигра се с мен и чувствата ми.

Боли ме, защото се уморих от фалшиви ласки в нощта -

боли ме от любовта...

© Диди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И на мен ми се случи нещо подобно, но се радвам че поне е щастлив и е намерил точно момиче..
  • ... много тъжно ... но това са си нещата от живота ...
    Пожелавам ти да срещнеш истински човек и да се оттарсиш от болката! Прегръдки!
Предложения
: ??:??