Как да ти кажа, не мога така,
да живея за предния ден,
от сълзи да не мога да спя.
Как да ти кажа – да те обичам е трудно,
но не мога да спра.
Влюбвам се пак в тази минута,
в изминалия час,
и от години се лутам
в тези вълни без компас.
Как да ти кажа, мога да бъда сама,
и ще го направя,
само за да разбера,
дали щастлив ще си – с подходящата жена,
или като мен ще станеш –валеж от самота.
Е има и трети вариант,
колко наивно звучи,
той включва – бели рози, теб и споделени мечти.
© Радост Димитрова Всички права запазени