25.06.2012 г., 13:32 ч.

Как да летим прозрачни? 

  Поезия » Друга
780 0 5

                                   

Студените очи...

Някой прекъсва себе си от любов

Сега сме по-зелени от жълтите листа
аз и ти - несбъдната вълна
и нищо повече...
пò нищо повече...
наследници на вятър

Няма луна...
Неми признания...
Някой гъделичка ум и съдба
Някой нехае...

Слагаме пепел -
тъжен кръст на колебание

Смитаме нощта в plastic bag

Капка светена вода ни мами
по измислена просека
в студените очи на звездопада...

Как да летим прозрачни? 


                                           30.9.2007г.

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??