3.06.2009 г., 10:58 ч.

Как искам 

  Поезия » Друга
551 0 1

Как искам да не виждам нищо,

безпътна в пътя си съдбовен да вървя,

как искам да не те обичам,

да си виновен без вина.

 

Как  искам да не влизам в тунела,

под ударите на съдбата да се смачкам,

как искам да сънувам пеперуди

и щастието да е безкрайното препятствие.

 

Как искам с утрото да си отида,

мечта и спомен в нощта преплела,

как искам с огън в очите да потегля,

животът ми да бъде цветна мантинела.

 

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??