29.08.2008 г., 7:16 ч.

Как искам! 

  Поезия » Любовна
763 0 13
Как искам да погледнеш във очите ми,
сълзи от обич има там,
да чуеш пулса на сърцето ми,
да ме помилваш и да дойдеш... сам.
Да галиш нежно и ръцете ми,
да шепнеш тихо и да ме приспиш.
Със устни галещи да ме събудиш,
очите ми,
с любов да подсушиш.










© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??