2.08.2020 г., 19:54 ч.

Как искам 

  Поезия
536 1 4

Луната в небето изгря

пътека в морето постла

как искам по нея да тръгна

света да обгърна

да видя различни места

красиви, чудовни

и даже съдбовни

да пипна северен лед

на юга звездите да видя

дървета, животни

и хора от други земи

аз моята малка, голяма земя

да проуча,

а после кат

прелетна птица

да се завърна дома. 

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??