Aug 2, 2020, 7:54 PM

Как искам 

  Poetry
539 1 4

Луната в небето изгря

пътека в морето постла

как искам по нея да тръгна

света да обгърна

да видя различни места

красиви, чудовни

и даже съдбовни

да пипна северен лед

на юга звездите да видя

дървета, животни

и хора от други земи

аз моята малка, голяма земя

да проуча,

а после кат

прелетна птица

да се завърна дома. 

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??