19.04.2016 г., 20:18 ч.

Как измервам любовта 

  Поезия » Любовна
481 0 6

любовта се определя със галактики 
и с хиляди слънца, избухващи във теб,
със топли нощи и намачкани чаршафи,
с безброй звезди, луна, окъпана във мед
любовта измерваме в съзвездия,
в кълбета пламък и във шепи лунен прах,
във капки дъжд, осеяли прозореца, 
в мечти и есенни листа

© Ванеса Всички права запазени

Очаквам критики и мнения, моля дайте съвети, с които да подобря работата си :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??