8.05.2015 г., 18:18 ч.

Как се кара колело 

  Поезия » Друга
410 0 1

Как се кара колело

 

Много простичко било

да се кара колело,

да се пише със сърце,

да се плюе - как да е...

 

Ако смяташ, че боли,

по-добре не се гневи,

не подскачай, не реви,

а ни галяй с тез очи...

 

Тъй ще може да четеш

всеки, който е келеш,

без дори да разбереш

да оплюеш, да сведеш...

 

Тъй, че слушай със очи,

гледай с ушите си ти,

по-добре е да си с Нас,

иначе ще хванеш бяс...

 

Този тук ще плюнем ний,

за да спре да ни се крий,

за да дойде и той на власт

в нашия единствен клас...

 

Ако някой там се дърпа,

ще му пуснем нашта кърпа,

ще го сръгаме в ребрата

да не вее си душата...

 

Ех, си казах аз, дано

има и от нашто потекло,

дето мислиме Сами

за свойте бъднини...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??