18.05.2018 г., 20:32 ч.

Как си... 

  Поезия » Любовна
261 1 1

Как си моя Любов, 
чуваш ли Песента на Сърцето, 
Музиката на Душата?! 
Знаеш ли,... Липсваш ми! 
Липсва ми твойта усмивка! 
Малката, топла ръка, 
скрила се галещо в моята! 
Твойте бездънни очи – 
птици, зареяни в полет! 
И Светлината на твойта Душа, 
тихо прегърнала моята!...  

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??