May 18, 2018, 8:32 PM

Как си... 

  Poetry » Love
262 1 1

Как си моя Любов, 
чуваш ли Песента на Сърцето, 
Музиката на Душата?! 
Знаеш ли,... Липсваш ми! 
Липсва ми твойта усмивка! 
Малката, топла ръка, 
скрила се галещо в моята! 
Твойте бездънни очи – 
птици, зареяни в полет! 
И Светлината на твойта Душа, 
тихо прегърнала моята!...  

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??