5.02.2010 г., 19:59 ч.

Кактус 

  Поезия » Хумористична
459 0 1

КАКТУС

 

Мале, от тез негови бодли

доста ще боли!

И още се чудя жив ли е. Дали?

Не, това не може да е вярно, нали?

Той на коприната е враг,

как така може да боде, как?

С камила се среща,

но страх лекичко усеща!!!

Добре, че е далеч от нас,

иначе набодена щях да съм аз.

Какво другo да измисля...

Чакайте деее, малко да помисля!

Това бе от мен!

Хайде, чао, че съм много уморен!

                                Ралица Костова


© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Рали
    не е лошо стихотворението
    ама както пишеш и аз съм
    уморен
    и това светло синьото не се чете
    шаренко е доста ... ма карай
Предложения
: ??:??