27.08.2013 г., 22:32 ч.

Кактус в пустинята 

  Поезия » Любовна
368 0 2

Отдавна жадувам за твойта любов

и тя ми е глътка вода във пустиня.

За мокра целувка съм вече готов

и тя е за мене една милостиня.

 

Душата ми съхне от ниски слънца.

Сърцето се пука във топлия пясък.

Разбий ме на хиляди нежни зрънца

и да ме изкъпеш в пустинния блясък.

 

Върни се при мене - оазис желан!

Напий ме тогава със мокри целувки.

А аз да забия в пустинята длан

и кактус да стана от твойте милувки.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??