10.01.2014 г., 9:48 ч.

Какво 

  Поезия » Друга
331 0 2

Какво ни чака в Новата Година -

от радост сълзи и от горест смях,

възходи и падения дузина,

съмнения, страдания и грях.

 

С какво тъгата ще ни приласкае?

Денят ни от какво ще загорчи?

Дали случайно  нещо ще узнаем

и тежко, примирено  ще мълчим? 

 

Каквото дойде - ще го изживеем...

Безумни, смели, честни или не...

Ако доброто в себе си посеем,

щастливи ще сме мъничко поне.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??