4.12.2007 г., 11:16 ч.

Какво да правя? 

  Поезия » Гражданска
661 0 2
Защо си мислите, че съм нещастен,
след като пиша тъжни неща.
Аз съм весел, даже приятен,
но така ми идва като дойде нощта.


Казвате ми да се пооженя -
тогава ще бъда по-щастлив.
Брак ли е, не е за мене.
Качество ми трябва в този свят див.

В закючение ще си призная,
че обичам много да помагам.
Чета много, за да зная
и основите на бъдещето си полагам.

Но какво ви интересува личността,
когато животът иска работа и труд.
Не зависи от вас моята съдба.
От вас зависи да не съм душевен труп.

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да точно това от нас зависи да не си душевен труб. Само дето го забравяме и убиваме... Мъдър си!
  • Абе,Яворе,аз ще те вземаЗа пореден път ме очароваш!!!
Предложения
: ??:??