12.11.2016 г., 16:51 ч.

Какво е ? 

  Поезия » Друга
743 0 1

Какво е ?

 

Приятелство - какво е ?

И питаш и не би,

а има ли го него?

А може би не си...

 

Приятелство - какво е ?

Кажете, питам аз ?

Не е ли то утеха

във трудният ни час ?

 

Приятелство - какво е ?

А може би е там,

далече и не трябва

да търсим го - не знам...

 

Приятелство - какво е?

Едва ли е мечта,

щом няма го и никой

не спазва го сега...

 

Приятелство - какво е ?

Очакваш самота

и мислиш и се питаш,

това ли е?...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??