21.11.2007 г., 19:41 ч.

Какво е? 

  Поезия » Любовна
1199 1 8
 

Връхлетя внезапно, повали ме!

В болка свих се на две и крещях.

                (Не е буря)

 

Пред мен заблестя - заслепи ме,

затворих очи и  видях...

             (не е мълния)

 

Избухна във мен и гори ме,

Със сълзи да гася - не успях

             (не е огън)

 

С вик океански сломи ме,

чувам думи в прибоя разлят

             (не е вода)

 

В смъртен вик ме отчая - роди ме,

после в шепа сълзи ме пося

              (не е земя)

 

 

Вопъл, стих и усмивка, и име.

Сън ме люби, а носи тъга.

 

              Какво си?

          (... любов...)

© Силвана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??