14.03.2009 г., 21:11 ч.

Какво ми остана 

  Поезия
433 0 2

Какво ми остана - само болката

и това, че да повярваш в мен е

трудното, но боли ме, че не ми вярваш.

 

 

Болката силна е, вяра нямаш ми ти,

сърцето ми разбиваш на прах ей така,
но всичко си ти за мене, разбери.

Искам постоянно до мене да си ти.

 

 

Останаха ми сълзите в очите

и раната, която ти отваряш,

когато показваш ми, че вяра ми нямаш

и ето - аз пак ти казвам и се заклевам,

че те обичам и си оставам с теб, завинаги.

 

 

 

 

 

                                                                                                             дата:14.03.2009

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хаха, първите 4 реда са толкова разнообразни словореди на болка и не-вярване, че наистина ти завидях за писателските способности. Най-забавното е, че по-надолу има още едно напомняне, за всички забравили.
  • Наистина е много лошо когато двама влюбени си нямат вяра.Но не се отчаиваи бори се за неговото доверие..Успех,поздрав..хареса ми
Предложения
: ??:??